Mads Marius2018-06-26T06:24:56+00:00

Project Description

MADS MARIUS

Mads Marius er en frisk fyr, foredragsholder og social media person. Mads og jeg begyndte at samarbejde i efteråret 2016, og har gjort det lige siden.

Mads er særlig kendt for sin Facebook side, af samme navn Mads Marius, hvor han laver videoer med fokus på at inspirere unge, såvel som ældre, hvor han taler om de ting mange unge tænker på, men ikke tør sige.

I den forbindelse har jeg været med til at lave nogle af Mads’ større videoprojekter, der samlet er blevet set over 630.000 gange.

MADS MARIUS

Mads Marius er en frisk fyr, foredragsholder og social media person. Mads og jeg begyndte at samarbejde i efteråret 2016, og har gjort det lige siden.

Mads er særlig kendt for sin Facebook side, af samme navn Mads Marius, hvor han laver videoer med fokus på at inspirere unge, såvel som ældre, hvor han taler om de ting mange unge tænker på, men ikke tør sige.

I den forbindelse har jeg været med til at lave nogle af Mads’ større videoprojekter, der samlet er blevet set over 630.000 gange.

“Kasper har selv lavet video førhen, og det gør han kan sætte sig foran kameraet og forstå mine behov bedre. Det får man ikke andre steder.”

Mads Marius, foredragsholder, personligt brand.

7 Nytårs Fortsæt Du Ikke Holder

Så står vi her igen. Det er nytår. Du kom ikke så meget i motionscenteret, som du havde sagt at du ville. Du har drukket mere alkohol, end du havde regnet med og du har ikke engang fået lavet mad af de grøntsager du havde købt. Men nu er det nu! New year, new me. Eller ikke?

7 Nytårsforsæt du ikke holder, er en satirisk video rettet mod det evige løfte vi sætter os selv i starten af hvert år, som de fleste af os alligevel aldrig holder.

Videoen blev offentliggjort på Facebook d. 30 december 2017, og skabte hurtigt interesse hos Metroxpress og BT, hvor videoen blev samlet op og udgivet på deres Facebook sider. Videoen er blevet vist mere end 222.000 gange på Facebook.

Min opgave var bl.a. videograf, instruktør og idéudvikler.

Min mening om sommeren

Dansk sommer er, som dansk sommer nu engang er. Våd. Det besluttede vi os for at udnytte.

”Min mening om sommeren” er en satirisk video, der gør grin med mentaliteten om at der ikke findes noget dårligt vejr. På videoen ser man Mads Marius, som frontfigur og man kan høre mig bagved kameraet.

Videoen blev optaget en søndag morgen. Mads og jeg havde besluttet at vi ville optage en video til hans Facebook side, der skulle handle om det danske sommervejr. Vi mødtes derfor på et bibliotek en tidlig morgen, og brainstormede idéer ud fra nogle rekvisitter vi havde taget med. Resultatet af dette kan du se i videoen oven over.

Videoen blev optaget i sommeren 2017, og blev offentliggjort på Facebook i samme periode. Videoen er blevet vist mere end 160.000 gange på Facebook siden Mads Marius.

Signes Perfekte Liv

Signes Perfekte Liv handler om pigen Signe, der repræsenterer stereotypen af piger, der tager billeder af deres krop og ligger på nettet, som en form for selverkendelse omkring deres udseende.

Signe er en pige med lavt selvværd, der giver udtryk for at leve ”det perfekte liv”.

Videoen blev optaget i efteråret 2016, i en lille lejlighed i Slagelse og i en kælder i Vordingborg. Vores økonomiske budget var ikke eksisterende. Det positive ved ikke at have noget kapital til sådan en opgave her er, at det presser en til at være kreativ for at løse de problemer man støder på.

Speakeren man ser på videoen er Mads Marius, som stod for at skrive manuskriptet, finde på idéen og instruere. Min opgave var bl.a. videograf, instruktør og filmklipper.

F*ck Sommerkroppen

Videoen F*ck sommerkroppen har fokus på, at man ikke skal lade ens udseende holde én tilbage. Særligt ikke om sommeren.

Videoen blev optaget på en enkelt dag i København, fordelt på to locations, Amagerstrandpark og Kongens have. Vi havde i forvejen planlagt en masse for hvordan videoen skulle forløbe sig, men vi endte med at holde det simpelt, da det komplimenterede videoen bedst.

Speakeren man ser på videoen er Mads Marius, som stod for at skrive manuskriptet, finde på idéen og instruere. Min opgave var bl.a. videograf, instruktør og filmklipper. Videoen blev optaget i sommeren 2017, og blev offentliggjort på Facebook i samme periode. Videoen er blevet vist mere end 53.000 gange på Facebook siden Mads Marius.

Foredrags Promo

En promotion video har én opgave. Det handler om at gøre seerne opmærksomme på sit produkt.

At optage et foredrag er en teknisk opgave. Når jeg optager foredrag styrer jeg typisk 3 kameraer på én gang, samt holder styr på om lyden der bliver optaget, kommer pænt igennem. Det er vigtigt at alle kameravinkler fungere, at lyset er rigtigt og at lyden kommer klart igennem.

Denne foredrags promotion video er lavet for Mads Marius. Under foredraget agerede jeg lydteknikker og videograf. Videoen blev offentliggjort på Facebook i sommeren 2017 og er blevet vist mere end 112.000 gange på Facebook siden Mads Marius.

Er du klar til et samarbejde?

Kontakt mig nedenfor, hvis du vil høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig.

Kontakt
SE PORTFOLIO